Ingrediëntenbenaming Inloggen
 
Skip Navigation LinksHomepage

Welkom bij SpecsPlaza
Consumenten hebben een toenemende behoefte aan kennis over voedsel en de ingrediënten daarvan. Ook vanuit de overheid worden steeds meer regels opgesteld om via bijvoorbeeld een etiket de juiste productinformatie te verstrekken. Het etiketteren van voorverpakte producten is bovendien verplicht. Ook voor onverpakte producten zijn de regels in december 2014 verscherpt.

Voor u als bakkerondernemer biedt de ingrediëntendatabank SpecsPlaza de unieke gelegenheid om in één systeem alle benodigde informatie over bakkerijgrondstoffen te verzamelen. Deze database voorkomt dat u bij al uw leveranciers de specificaties moet opvragen en zorgt dat u steeds over de meest actuele informatie kunt beschikken.

Voor u als leverancier van bakkerijgrondstoffen heeft SpecsPlaza het voordeel dat specificaties via de database naar behoefte zowel voor bakkers als voor collega-leveranciers beschikbaar gesteld kunnen worden en dat deze daarmee altijd over de meest actuele versie kunnen beschikken. U bepaalt zelf wie toegang krijgen tot uw specificaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de servicedesk van SpecsPlaza.
Tel: (+)31 (0)317 471250
Email: specsplaza@foodbase.nl

 

Let op: binnenkort gaan we over naar een nieuwe database voor SpecsPlaza en deze website gaat dan verdwijnen. In de toekomst is informatie over SpecsPlaza hier te vinden